Deutsche Post kiest voor Lijnco

Deutsche Post kiest voor Lijnco

 

Na een prequalificatie en testrun heeft Deutsche Post voor Lijnco gekozen als één van de twee toeleveranciers voor het drukken en fabriceren van een spraakmakend product.  

Het gaat om een grote order van drukwerk met geïntegreerde kaart voor maar liefst 22 miljoen adressen. De totale hoeveelheid is ca. 95 miljoen vellen papier, oftewel 600.000kg en 60 vrachtauto's vol (!). Het verpakken en verzenden wordt op 5 verschillende locaties uiteraard door de Deutsche Post zelf gedaan.

 

Over het product

Het gaat om de 'rentenausweis' - kaarten die je in Duitsland nodig hebt om te laten zien dat je gepensioneerd bent. Iedere gepensioneerde krijgt zo'n kaart thuisgestuurd. Rentenausweisen zijn door Lijnco voorzien van unieke kenmerken om fraude te voorkomen.

 

Efficiënt

Om de kaarten en begeleidende brief zo efficient mogelijk te kunnen produceren en verwerken, wordt gebruik gemaakt van het geïntegreerde kaart concept. Een oplossing die Lijnco kan bieden om een kaart en brief in één product te combineren. De kaart is makkelijk uitneembaar.

 

Lijnco is één van de weinige bedrijven in Europa die een order van dit volume met deze techniek aan kan. We zijn er trots op dat een grote organisatie als Deutche Post ons het vertrouwen heeft gegeven.    

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.