Op zoek naar print- en drukwerkoplossingen van A tot Z?
U zoekt iemand
die met u meedenkt?
Wij weten wat werkt.

Partner in communicatie en drukwerk

Partner in communicatie en drukwerk

Lijnco is al lang niet meer het ‘drukwerkproductiebedrijf’ dat Leon van der Lijn en zijn compagnon in 1936 oprichtten. Onze grote passie voor effectieve communicatie, onze innovatiekracht en brede expertise, hebben Lijnco doen uitgroeien tot een waardevolle partner in communicatie-output.

 

Effectiever communiceren

 

Met zo’n 80 jaar ervaring zijn wij inmiddels ‘oude rotten’ in het vak. Maar stoffig is het hier in Groningen nooit geworden. Al die jaren zijn wij ons blijven ontwikkelen en vernieuwen. Vandaag-de-dag beschikt Lijnco over de nieuwste technieken en de expertise om die optimaal in te zetten. Wij hebben bovendien zoveel marktkennis verzameld en zoveel ervaring opgedaan met wat er wel en niet werkt, dat merkeigenaren en marketingprofessionals graag met ons aan tafel zitten voor advies en samenwerking.

 

Advies en samenwerking

 

In een vroeg stadium adviseren wij brand owners en marketeers over communicatie-vraagstukken, en denken wij mee over hoe een campagne, actie of mailing nog rendabeler gemaakt kan worden. Omdat wij zo’n beetje alle technische mogelijkheden en knowhow in huis hebben, zijn er nauwelijks beperkingen aan wat wij voor u kunnen bedenken en uitvoeren.

Advies en samenwerking is een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Alles wat wij doen draait om de vraag: hoe helpen wij bedrijven en merken effectiever te communiceren met hun klanten? Voor onze opdrachtgevers zijn we inmiddels veel meer een ‘partner in communicatie-output’ dan een productiebedrijf.

 

De voordelen van samenwerking

 

  • Direct met de experts aan tafel: wel zo efficiënt
  • In een vroeg stadium antwoord op al uw vragen, van ontwerp tot distributie
  • Wij beheersen het hele traject, kennen de valkuilen én de kansen
  • Wij hebben ons in uw bedrijf verdiept en bieden altijd maatwerk
  • Wij kennen de markt, we (meten en) weten wat er werkt
  • Wat we (samen) bedenken is ook echt mogelijk
  • Slimmere oplossingen; groter bereik en betere respons

Jan de Klein

Sales

U wilt effectiever communiceren met uw klanten, u gelooft in partnership en in samen tot het beste resultaat komen? Bel of mail mij en ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Jan de Klein