Direct marketing
Meetbare verkoop en
meetbare respons
met geoliede campagnes

Direct Marketing oplossingen van A tot Z goed geregeld

Direct Marketing oplossingen van A tot Z goed geregeld

In welke bedrijfstak u ook opereert: een persoonlijke benadering van klanten en prospects is niet meer weg te denken. Met direct mail stuurt u uw boodschap heel gericht aan uw doelgroep - digitaal of per post. Lijnco beschikt over de kennis, de techniek en het netwerk om het hele direct mail-traject, van dataverwerking tot verspreiding, perfect te regelen.

 

Digitale printproducties van direct marketing: van veel partijen naar 1 partij

 

Bij een geprinte direct marketing campagne is er vaak sprake van verschillende partijen die elk een deel van het traject verzorgen. Een offsetdrukker drukt het ‘halffabrikaat’, waarop een print & mail bedrijf de variabele gegevens print. Daarna volgt de afwerking door een gespecialiseerd bedrijf: denk aan snijden, vouwen, couverteren of sealen. En tenslotte wordt de mailing vervoerd naar een opslag- of distributiecentrum en verstuurd naar uw klanten.

 

Efficiënte werkwijze en korte doorlooptijd voor uw direct marketing actie

 

Dat zijn nogal wat stappen. Bij Lijnco dekken we dat hele traject voor u af. Geen gedoe met en tussen verschillende partijen. U heeft één aanspreekpunt, van A tot Z. Dat betekent eenduidige, rechtstreekse communicatie, dus minder kans op fouten. Maar ook prijsvoordeel en tijdwinst omdat uw mailing niet van de een naar de ander vervoerd hoeft te worden.

 

Slim personaliseren

 

Bij geprinte full colour direct marketing met personalisatie kunnen wij extra voordeel aan onze klanten bieden, dankzij een slimme oplossing: de inktjet-rotatiemachine. Dat is een moderne hoogvolume digitale pers met een inktjet-printkop, die in één run het halffabrikaat print én alle variabele gegevens in full colour inprint. Dat scheelt handelingen, tijd én geld!

 

De voordelen van direct marketing oplossingen

 

  • Complete verzorging van direct marketing acties in full colour
  • Uitgebreide mogelijkheden door combinatie van druktechnieken
  • Aantoonbare verhoging van respons
  • Drukken en personaliseren in één run: slim en voordelig
  • (Beveiligd) transport naar meerdere locaties mogelijk
  • Verzendvoorbereiding perfect geregeld voor verzenders in NL, BE en DU
  • Prijsvoordeel en tijdwinst
  • Minder kans op miscommunicatie en missers