Data management vergroot de respons

Data management vergroot de respons

Data management is een prachtig instrument om uw online of geprinte mailingen extra relevant te maken voor uw doelgroep. Een slimme mailing sluit precies aan bij wat uw klant zoekt. Lijnco helpt uw klantendata waardevoller te maken en slimmer in te zetten. Zo geeft u de respons op uw marketinginspanningen een flinke boost en versterkt u de relatie met uw klanten, op basis van data management.

 

Tekst- en beeldpersonalisatie dankzij database management

 

Met de ‘big data’ die u verzamelt over uw klanten - bijvoorbeeld via klantenkaarten, klantprofielen en online zoekgedrag - heeft u waardevolle informatie in huis. Wij weten die data op basis van data management zo in te zetten dat zij écht voor u gaan werken. Zo nodig helpen wij u met het vertalen van ‘big data’ naar ‘personal data’ en vatten we alles in geavanceerde databases. Zo wordt er opeens heel veel mogelijk, óók in print. Niet alleen tekst-, maar bijvoorbeeld ook beeldpersonalisatie in kleur.

 

Veilig en goed genummerd

 

Een andere belangrijke toepassing die vraagt om geavanceerd data management, is de (beveiligde) doorlopende nummering van bijvoorbeeld transactiedocumenten, tickets en loten. Hier kan een kleine afwijking in de productie grote gevolgen voor u hebben. Lijnco ontwikkelde zelf software die doorlopende nummerranges genereert en registreert. Als specialist in nummering hebben wij deze ‘tak van sport’ volledig onder controle, met als basis data management. Uiteraard is dit proces gecertificeerd volgens de ISO 27001-norm.

 

De voordelen van data management

 

  • Advies over optimale inzet van klantgegevens
  • U spreekt uw klant direct aan op zijn behoeftes
  • Verregaande personalisaties mogelijk
  • Hogere respons
  • De data die u verzamelt leveren u geld op
  • U versterkt de relatie met uw klanten
  • Geen missers bij (doorlopende) nummering

Jan de Klein

Sales

Advies over optimale inzet van klantgegevens? Ik denk graag met u mee over hoe u ook een slimme mailing tot stand brengt die precies aansluit bij wat uw klant zoekt.

 

Bel gerust als u advies nodig bent of een vraag heeft! Ik help u graag verder.

Jan de Klein