Drukwerkveredeling maakt print- en drukwerk waardevol

Drukwerkveredeling maakt print- en drukwerk waardevol

Onze klanten weten het al jaren: als je iets bijzonders wilt op het gebied van drukwerk of print, moet je bij Lijnco zijn. Als expert in effectief zakelijk drukwerk helpen wij u met veredelingstechnieken zoals hologrammen, koudfolie en unieke nummering, optimaal in te zetten als beveiligings- en/of marketingtool

 

Toegevoegde waarde door drukwerkveredeling

 

De mogelijkheden van drukwerkveredeling zijn echt enorm. Met (een combinatie van) veredelingstechnieken kunt u uw loyaliteitscampagne, prijsvraag of promotionele actie flink opwaarderen. Maar veredeling is ook de manier om drukwerk te voorzien van echtheids- en beveiligingskenmerken. Juist omdat er zoveel kan, is het goed om al in het ontwerpstadium samen te kijken wat voor uw doel en doelgroep het beste werkt. Soms zal dat het gebruik van speciale inkt zijn, zoals thermo-inkt, kras-inkt, glitters of oplichtende inkt. Soms vraagt een uiting om speciale veredeling, zoals een watermerk, magneetstrip, microtekst, barcode of speciale perforatie. Wij adviseren u graag.

 

Opvallend en beveiligd drukwerk

 

Een combinatie van digitale print, klassiek drukwerk en veredelingstechnieken maakt het mogelijk met één uiting meerdere communicatiedoelen te bereiken. Denk maar aan een in kleur gepersonaliseerde direct mail met per klant een beveiligde waardebon. Het is precies die veelheid aan veredelingsmogelijkheden, samen met onze expertise in opvallend en beveiligd drukwerk, waarmee Lijnco naam heeft gemaakt in de markt.

 

De voordelen van drukwerkveredeling

 

 

Malika Mejtit

Salesmanager België

Van direct mail tot kraskaart of luikkaart actie: ik laat graag mijn 20+ jaar ervaring voor u spreken. In het Nederlands of in het Frans!

 

Bel me gerust. 

malika-mejtit-lijnco

Hanjo Battjes

Sales Nederland

Betrek Lijnco in een vroeg stadium bij uw communicatie-vraagstukken, en ik denk mee over hoe een campagne, actie of mailing nog rendabeler gemaakt kan worden.

 

Bel gerust als u advies nodig heeft of een vraag heeft! Ik help u graag verder.

Hanjo Battjes