Fulfilment biedt veiligheid, zekerheid en gemak

Fulfilment biedt veiligheid, zekerheid en gemak

 

 

Fulfilment betekent letterlijk: voldoening. In ons geval vatten wij er alles onder wat wij (naast advies en productie) bieden om aan uw verwachtingen te voldoen. Beter nog: om die te overtreffen. Het gaat dus om alle processen die horen bij het verwerken van uw opdracht na de productie, en waarbij wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Want voor een succesvolle campagne, actie of direct mail is fulfilment zeker zo belangrijk als een doordacht ontwerp en een vlekkeloze productie.

 

Kostenbesparing en tijdwinst door fulfilment

 

Lijnco verzorgt uw persoonlijke print, direct mail en zakelijke drukwerk van A tot Z. Wij beheren uw databasebestanden, drukken en printen, werken af, adresseren, verpakken, en bezorgen waar u wilt. Ook kunnen we de voor u geproduceerde orders op voorraad houden. Zo nodig in een beveiligde opslagruimte en altijd met ondersteuning van ons geavanceerde warehouse management systeem. Samen met u automatiseren wij het fulfilment proces, wat zorgt voor aanzienlijke kostenbesparing en tijdwinst. Via de cliënt-webshop heeft u inzicht in uw bestelhistorie en voorraad en kunnen uw medewerkers en uw afnemers (geautoriseerd) bestellingen plaatsen.

 

Fulfilment en distributie perfect beheerd

 

Voorraadbeheer en afhandeling van bestellingen vormen een logistieke en administratieve uitdaging. Slimme oplossingen en goede automatisering zijn bij fulfiment dan ook essentieel. Opdrachtgevers die er zeker van willen zijn dat het complete fulfilment en de distributie perfect worden beheerd, kiezen steeds vaker voor de oplossingen van Lijnco. Voor de zekerheid, en voor het gemak. Wij puzzelen net zo lang totdat wij voor uw bedrijf de beste fulfilment oplossing hebben gevonden. En dat geeft óns dan weer veel voldoening.

 

De voordelen van fulfilment

 

  • Het juiste drukwerk op het juiste moment op de juiste plek
  • Proces van A tot Z voor u geregeld: u profiteert van 80 jaar ervaring
  • Veiligheid verzekerd door beveiligde opslag en transport
  • Verlaging van de total cost of ownership (TCO)
  • Beheer- en bestelgemak en zo’n 40% tijdwinst door online toepassingen

 

Hanjo Battjes

Sales

Het juiste drukwerk op het juiste moment op de juiste plek. Neem contact op met mij en ontdek wat fulfilment voor u kan betekenen.

Hanjo Battjes