Attentiezegels, speciaal voor PartijenPost poststukken

Naast de bekende PostNL port betaald aanduidingen kunnen klanten van PostNL hun PartijenPost brieven en direct mail ook voorzien van Uw AttentieZegels. Deze zegel is speciaal voor PartijenPost poststukken. U profiteert van het PartijenPost-tarief én u geeft uw mailing een persoonlijk tintje. U bepaalt namelijk zelf het ontwerp van de zegel.

Het beeld op Uw AttentieZegel bepaalt en ontwerpt u zelf. Kan het nog persoonlijker? Bijzonder geschikt voor de introductie van een nieuw product, speciale aanbieding, presentatie van uw logo, de viering van uw jubileum, noem maar op.

Organisaties als ABN AMRO, Citroën, Strukton, SRC Cultuurvakanties, American Express en KWF hebben de Uw AttentieZegel al succesvol ingezet.

Een opvallende zegel op uw kaart of envelop heeft zichtbaar effect. Het bereik wordt maar liefst 15% groter, blijkt uit onderzoek. Een zegel trekt simpelweg meer aandacht dan het bekende 'port betaald' en maakt uw zakelijke post een stuk persoonlijker.

Uw AttentieZegel is een zegel met een 'port betaald' aanduiding, speciaal voor zowel binnenlandse als buitenlandse PartijenPost. Het ontwerp van de zegel bepaalt en ontwerpt de klant zelf.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Hoger bereik van uw mailing (uit onderzoek: +15%)
  • Persoonlijke uitstraling
  • Extra attentiewaarde
  • Snelle doorlooptijd: de zegels worden binnen 10 werkdagen afgeleverd nadat u de proef heeft goedgekeurd
  • Verwerkbaarheid: de zegels zijn zelfklevend en grote mailinghouses kunnen de zegel automatisch verwerken
  • U betaalt het voordelige PartijenPost-tarief voor de verspreiding van uw mailing (en niet het losse post 'postzegel' tarief)
  • Voor al uw momenten in te zetten: Jubileum, verhuizing, nieuw logo, naamswijziging, productintroductie, etc.

 

De zegel bestaat uit een vast kader waar de 'port betaald' aanduiding in staat, de rest van de zegel is door u zelf in te vullen. U kunt voor het vaste kader uit de volgende kleuren kiezen: rood, blauw, groen, zwart en wit. Middels een door u aangeleverd bestand maken wij een drukproef. Voordat uw zegel gedrukt wordt ontvangt u het definitieve ontwerp ter goedkeuring. Na uw akkoord ontvangt u een orderbevestiging met de specificaties en levertijd.

 

De zegels zijn zelfklevend en worden geleverd op rol. Ze zijn dus eenvoudig op uw post te plakken. De grote mailinghouses kunnen Uw Attentiezegel ook probleemloos machinaal verwerken.

Voorwaarden

  • U betaalt alleen de productiekosten van de zegel. Voor het verzenden van de rol(len) naar uw adres brengen wij u normale verzendkosten in rekening.
  • Voor deze productie geldt een minimale afname van 100 rollen à 2500 exemplaren per rol. 
  • Wanneer u de bestelling annuleert na het ontvangen van de proef, zijn wij genoodzaakt om € 100,- annuleringskosten in rekening te brengen, exclusief BTW, voor gemaakte kosten.

 

Dubbel feest.

Er is immers wat te vieren én u verzilvert meteen de kans op meer aandacht plus een hoger bereik. Niet hoog van de toren, maar bescheiden en... steeds opnieuw. Elk poststuk een klein feestmoment. Voor u én uw klanten. Uw AttentieZegel is reclame op mini-formaat. Een compact en pakkend beeld, dat opvalt en blijft hangen. Ter ondersteuning van een campagne, om maar een voorbeeld te noemen. Een blanco envelop met een veelbelovend, niet te missen cijfer. Kansen? Klanten? Wensen? In ieder geval: vragen! Deze boodschap moet gelezen worden. Het is Uw AttentieZegel die actie uitlokt. Directer kunnen wij het niet verzinnen. Wat gebeurt er met uw direct mail? Eerlijk is eerlijk: niet iedereen leest verder. Maar met de kern van uw boodschap prominent op de envelop, heeft u tóch de klik met de doelgroep te pakken. De verkoop, de service, de klanttevredenheid: het gaat u voor de wind. Het jasje wordt te krap en u zoekt het ruimer. Dat mag gezegd en gezien worden. Uw nieuwe bedrijfspand op al uw post. Succes verzegeld! Een zegel die zegt wie u bent of wat u doet. Voorzien van uw logo bijvoorbeeld. De zegel kan zelfs een vast element zijn in uw huisstijl of campagne. En is gedurende het hele campagnejaar inzetbaar.

 

Bestellen

Belangstelling?  Bel of mail ons en dan verstrekken wij u graag een offerte.