2 miljardste zegel van 2019 gedrukt

Lijnco is de nummer 1 in spaarzegels en laat dan zien met het produceren van de 2 miljardste zegel binnen 2 maanden! Om deze enorme hoeveelheid nog duidelijker te maken de volgende rekensom:

 

Twee miljard in 2 maanden = 1 miljard per maand = 33 miljoen per dag = 1.3 miljoen per uur = 23 duizend per minuut = 385 per seconde.

 

Om de uitdaging nog groter te maken: onze zegels kunnen zijn voorzien van unieke, te traceren nummers en echtheidskenmerken zodat we daardoor altijd weten welke batch waar is geleverd en of deze niet vervalst is. Als u wil tot aan de kassa. 

 

We leveren zowel zelfklevende spaarzegels als drooggegomde spaarzegels en niet alleen aan retailers in Nederland, maar in heel Europa en  zelfs wereldwijd!

 

Lijnco mag dan ook met trots zeggen dat bij alle grote retailketens als Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo, Carrefour, Rewe, Intermarche, Migros, Penny,  Delhaize,  onze producten als succesvol loyaltymiddel worden ingezet. 

 

2 miljard zegels in twee maanden. 

Hanjo Battjes

Manager sales en marketing

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden van Lijnco als loyalty producent, of een demonstratie van ons nieuwe werkpaard willen, ik hoor graag van u.

 

 

Hanjo Battjes