Grote kraskaartorders uit Duitsland voor Lijnco

 De Groningse speciaaldrukkerij Lijnco heeft in Duitsland twee grote kraskaartorders gescoord. Het gaat om opdrachten voor retail

 

Op de vraag hoe groot een ‘grote order’ is, zegt Lijnco’s salesmanager Jan de Klein geen exacte aantallen te mogen noemen. Of het gaat om ordergrootte van een miljoen ontlokt De Klein alleen de uitspraak dat het aanmerkelijk hogere oplagen zijn. De kraskaarten zijn voorzien van een makkelijk te krassen softscratchlaag. Volgens de salesmanager kozen de Duitse retailers voor Lijnco, vanwege de beveiligingsaspecten. ‘Marketeers zijn vaak bezig met design en respons, maar realiseren zich dat ook andere zaken van belang zijn. Zo hebben wij oplossingen bedacht waardoor je bij het wegkrassen van de softscratchlaag heel moeilijk ook de code weg kan krassen. Dat voorkomt discussies.’ Ook een door Lijnco ontwikkeld veiligheidsaspect speelde bij de Duitse retailers mee in het besluit om met de Groningers in zee te gaan. Daarbij gaat het onder meer technieken die voorkomen dat iemand in de distributieketen met bijvoorbeeld een lampje via de achterkant codes kan bekijken om zo de winnende loten er uit te halen.

 

http://www.graficus.nl/nieuws/19729-lijnco-scoort-in-duitsland.html

Hanjo Battjes

Manager sales en marketing

Mocht u interesse hebben in de mogelijkheden van Lijnco als loyalty producent, of een demonstratie van ons nieuwe werkpaard willen, ik hoor graag van u.

 

 

Hanjo Battjes