Beveiligd drukwerk gaat namaak en fraude effectief tegen

Beveiligd drukwerk gaat namaak en fraude effectief tegen

Lijnco is ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd

 

Het is helaas waar: wat gemaakt kan worden, kan ook nagemaakt worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei technieken beschikbaar om vervalsing en misbruik van waardepapieren en drukwerk tegen te gaan. En het goede nieuws is: Lijnco heeft alle technische mogelijkheden voor beveiligd drukwerk in huis.

 

Beveiligd drukwerk van Lijnco en beveiligingskenmerken

 

Lijnco ontwerpt en produceert voor opdrachtgevers in alle branches beveiligd drukwerk, zoals waardebonnen, spaarzegels, tickets, lidmaatschapskaarten, stempassen, parkeerbewijzen, telefoonkaarten en cheques. In de productie van kwalitatief hoogwaardige tickets en geïntegreerde passen zijn wij marktleider in de Benelux. Per opdracht adviseren wij u over de beste en meest kostenefficiënte beveiligingskenmerken. De veiligheid van uw drukwerk is volledig geborgd door onze ISO 9001- en ISO 27001 certificering.

 

Specialisten in beveiligd drukwerk

 

Elk echtheidskenmerk in beveiligd drukwerk heeft specifieke voordelen en mogelijkheden. Soms is een combinatie van technieken nodig om uw product goed te beveiligen. Of misschien wilt u het kenmerk aanpassen aan uw eigen huisstijl. Als specialisten in beveiligd drukwerk denken wij graag met u mee voor de beste oplossing. Zo begrijpen wij bijvoorbeeld dat een kleine afwijking in de productie van transactiedocumenten, tickets of loten voor u grote gevolgen kan hebben. Daarom ontwikkelden wij zelf software waarmee we doorlopende nummerranges beveiligd genereren en registreren.

 

Holografische folie

 

Naast het aanbrengen van unieke nummering werken wij voor de beveiliging van drukwerk ook met UV-lichtmerken, thermo-inkt, perforaties, microteksten, barcodes watermerken, magneetstrips en holografische folie. Die laatste vorm van beveiliging wordt bijvoorbeeld gebruikt op zegels, parkeerkaarten en diploma's. De holografische folies zijn in ontelbare patronen te verkrijgen en kunnen zelfs speciaal met uw eigen beeld of logo (in 2D of 3D) worden gemaakt.

 

Beveiligd drukwerk in het kort

 

  • Tickets, labels, vouchers, waardebonnen, cheques, formulieren, zegels
  • Advies, ontwerp, productie, afwerking, opslag en verzending onder 1 dak
  • Jarenlange ervaring met alle aspecten van beveiligd drukwerk
  • Alle technieken voor beveiligd drukwerk zelf in huis
  • Wij adviseren u bij de grote keuze aan echtheids- en beveiligingskenmerken
  • Al onze procedures gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 27001
  • De juiste echtheidskenmerken minimaliseren risico op fraude en misbruik

 

 

 

"Lex Wolffers, COOP: Bij Lijnco is de veiligheid goed geborgd met certificeringen en onafhankelijke controles"
tickets-vl Tickets Goed beveiligd, mooi om te zien logistiek-vl Logistieke docs Maak uw processen slimmer pinmailers-vl Pinmailers Secrets safely sent overheidsdocs-vl Rijksdocumenten Van stempas tot parkeerkaart

Hanjo Battjes

Sales

Betrek Lijnco in een vroeg stadium bij uw communicatie-vraagstukken, en ik denk mee over hoe een campagne, actie of mailing rendabeler gemaakt kan worden.

 

Bel gerust als u advies nodig heeft of een vraag heeft! Ik help u graag verder.

Hanjo Battjes