Loyalty drukwerk?

Opvallend effectief zowel online als offline

Opvallend effectief zowel online als offline

Klanten aan u binden met een loyaliteitsprogramma, Lijnco is uw partner en producent

 

Emailnieuwsbrieven met aanbiedingen, spaarprogramma's, waardecheques per post, klantenkaarten met acties, gepersonaliseerde aanbiedingen: Consumenten worden overspoeld door bedrijven, clubs en goede doelen die hen graag aan zich willen binden en hebben door de toename van digitale media een enorme steiging in touchpoints per dag. Wilt u er nog uitspringen, dan moet u van goede huize komen. Steeds meer bedrijven weten inmiddels dat Lijnco hen óók als het gaat om loyalty programma’s van A tot Z kan bijstaan met producten die opvallend effectief zijn.

 

Meetbaar meer succes, offline én online

 

Een goed loyaliteitsprogramma is voor Lijnco een combinatie van optimaal gebruik maken van klantgegevens, weten wat er speelt in de markt, meten wat het beste werkt en zorgen voor een goede van het promotionele product en de wisselwerking tussen print en online. In deze ‘tak van sport’ komen al onze kwaliteiten samen. Het is dan ook fantastisch om te zien dat onze opdrachtgevers mede dankzij de door Lijnco ontwikkelde loyaliteitsprogramma’s meetbaar meer succes hebben. 

 

Flessenhangers met krasactie, spaarkaarten met foliedruk, kraskaarten met extra bedrukte laag: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

 

Customer loyalty programma, wat bieden wij?

 

Drukwerk voor loyaliteitsprogramma’s omvat bij Lijnco een breed scala producten. Gecompliceerde druktechnische producten als verrassingskaarten, kraskaarten, krasloten en luikkaarten  (peel-and-reveal cards) maar ook waardecheques, tegoedbonnen kennen voor ons geen geheimen meer. Omdat wij vrijwel alle technieken in huis hebben, zowel voor drukken en printen als ook voor veredelen en beveiligen, zijn de mogelijkheden om u met een loyalty programma of actie te onderscheiden eindeloos. Kijk eens bij de cases hoe supermarktketen Coop dit heeft aangepakt.
Daarnaast kunnen wij uw loyalty producten voorzien van echtheidskenmerken en beveiliging (watermerk, barcode, unieke nummering, hologram, etc.) zodat uw actie zorgeloos verloopt. We leveren ook maatwerkproducten waarin we de verschillende mogelijkheden combineren.

 


Partnership

 

Samenwerking met u als klant gaat verder dan leveren op tijd leveren van datgene wat er op de drukproef staat. Met decennia aan ervaring in het loyalty speelveld begrijpen wij wat er komt kijken wanneer u als supermarkt, drogist, bouwmarkt of consumer electronicswinkel of online shop een actie wil doen die op alle locaties landelijk van start gaat en tot die tijd geheim moet blijven. Wat het risico op fraude inhoudt en hoe we daarop anticiperen. Hoe we u met een goed concept of de toevoeging van speciale druktechnieken kunnen helpen de ROI drastisch te verhogen. Hoe we met slimme methodes transportkosten laag houden en ga zo maar door. We blijven tijdens het gehele proces graag met u in gesprek om de kwaliteit hoog te houden. 

 


Loyaliteitsprogramma's in het kort

 

  • Specialist in loyalty acties met kraskaarten, luikkaarten, spaarzegels en spaarkaarten, krasloten, prijstickets, cadeaubonnen en maatwerk oplossingen
  • Specialist in veredeling met krasinkten, diverse soorten folie als koudfolie, goudfolie, hologram
  • Specialist in beveiliging van uw loyalty actie middels talloze technieken als microteksten, unieke nummers, 
  • Totaalleverancier: van advies, ontwerp, productie, afwerking, opslag en verzending onder 1 dak
  • Haal alles uit uw klantendatabase
  • Partnership met toegevoegde waarde op het gebied van concept en design, verhoging van de ROI, beveiliging en efficiëntie
  • Minimaal risico op fraude en vervalsing

 

Wij werken voor:

spaarzegels-visuelelink-lijnco Spaarzegels Lijnco is marktleider van Europa kraskaarten-lijnco-visuelelink Kraskaarten Onweerstaanbare actie luikkaartjes-thumbnail-lijnco Luikkaarten Peel-and-reveal!

Hanjo Battjes

Manager Sales & Marketing

Betrek Lijnco in een vroeg stadium bij uw communicatie-vraagstukken, en ik denk mee over hoe een campagne, actie of mailing nog rendabeler gemaakt kan worden.

 

Bel gerust als u advies nodig heeft of een vraag heeft! Ik help u graag verder.

Hanjo Battjes

Malika Mejtit

Salesmanager België

Van direct mail tot kraskaart of luikkaart actie: ik laat graag mijn 20+ jaar ervaring voor u spreken. In het Nederlands of in het Frans!

 

Bel me gerust. 

malika-mejtit-lijnco