Betrokken partner in communicatie-output

Als het gaat om doeltreffende communicatie met consumenten, zijn wij overtuigd van de mogelijkheden van digitale technieken en de kracht van traditioneel drukwerk. Bovenal geloven wij sterk in de fantastische kansen die ontstaan als we fysieke en digitale vormen van output slim combineren. Met onze brede expertise, onze ervaring en innovatiekracht, willen wij nog meer bedrijven en merken helpen effectiever te communiceren met hun klanten.

imgLamp

Gesprekspartner voor brandowners

Onze jarenlange ervaring op het gebied van druk, digitale print en nabewerkingen én onze kennis over de toepassing van klantendata en personalisatie, maakt Lijnco tot een waardevolle gesprekspartner voor merkeigenaren en marketingprofessionals. Wij hebben de juiste vakmensen, de machines, de software en de drive om elke communicatiebehoefte te vertalen naar passende en hoogwaardige output: fysiek, digitaal, of in combinatie.

 

Communicatie-oplossingen van A tot Z

 

Lijnco biedt communicatie-oplossingen van A tot Z, met een focus op data-analyse en personalisatie. Wij verzorgen desgewenst het hele traject: advies, ontwerp, productie, handling, opslag en distributie. Klanten in Nederland, Duitsland en België kennen ons als een betrokken en betrouwbare partner voor al hun communicatie-output. Van veredelde/gepersonaliseerde DM-acties (on- en offline) en logistieke documenten tot beveiligd drukwerk, tickets en zegels.

 

Een stukje historie

 

Bij Lijnco kijken we graag vooruit en zijn we altijd actief op zoek naar slimme oplossingen en producten om onze opdrachtgevers nog beter bij te staan. Maar soms is het ook goed om even stil te staan bij waar je vandaan komt. Onze wortels gaan terug tot 1936, met de start van drukkerij Van der Lijn&Co. Er volgde groei, tegenslag, nieuwe eigenaren, voorspoed, crisis, doorstart en opnieuw groei. Rode draad door de roerige 80-jarige historie van Lijnco is innovatiekracht. Door steeds vooruit te kijken en te blijven investeren in vernieuwende technieken en kennis, is Lijnco vandaag de dag niet alleen speciaaldrukker zonder grenzen, maar vooral trotse communicatiepartner van bedrijven in alle branches.