Loyalty drukwerk?
Loyalty drukwerk producten?
..hartveroverend!
Van spaaractie tot winactie

Spaarzegels en kaarten, kraskaarten, luikkaarten: Lijnco is marktleider in de EU

Spaarzegels en kaarten, kraskaarten, luikkaarten: Lijnco is marktleider in de EU

Onze experts in loyalty programma’s helpen u graag bij het bedenken en ontwikkelen van een programma dat echt bij uw merk of organisatie past. En bij uw doelgroep, natuurlijk! Omdat we alle knowhow en een enorm scala aan technieken zelf in huis hebben om een loyaliteitsprogramma op te zetten, zijn er nauwelijks grenzen aan wat we voor u kunnen ontwerpen en/of maken!

 

Klanten binden met een loyaliteitsprogramma

 

Spaarzegels, kraskaarten, waarde-cheques, klantenkaarten, gepersonaliseerde aanbiedingen. Consumenten worden overspoeld door bedrijven, clubs en goede doelen die hen graag aan zich willen binden. Wilt u er nog uitspringen, moet u van goede huizen komen. Steeds meer bedrijven weten inmiddels dat Lijnco hen óók als het gaat om loyalty programma’s van A tot Z kan bijstaan.

 

Met een loyaliteitsprogramma meetbaar meer succes

 

Een goed loyaliteitsprogramma is voor Lijnco een combinatie van optimaal gebruik maken van klantgegevens, weten wat er speelt in de markt, meten wat het beste werkt en zorgen voor een goede wisselwerking tussen print en online. In deze ‘tak van sport’ komen al onze kwaliteiten samen. Het is dan ook fantastisch om te zien dat onze opdrachtgevers mede dankzij de door Lijnco ontwikkelde loyaliteitsprogramma’s meetbaar meer succes hebben.

 

Customer loyalty programma

 

Drukwerk voor loyaliteitsprogramma’s omvat een breed scala producten. Lijnco is marktleider in het drukken van zegels, in alle formaten, soorten en oplages. Daarnaast zijn wij specialist in drukwerk met echtheidskenmerken en beveiliging (watermerk, barcode, unieke nummering, hologram, etc.). Denk maar aan waarde-cheques, tegoedbonnen, loten en geïntegreerde klantenpassen. Omdat wij vrijwel alle technieken in huis hebben, zowel voor drukken en printen als voor veredelen en beveiligen, zijn de mogelijkheden om u met een loyalty programma of actie te onderscheiden eindeloos. Kijk eens bij de cases hoe zij dit bij Coop hebben aangepakt.

 

Loyaliteitsprogramma's in het kort

 

  • Zegels, klantenpas, kraskaarten, spaarkaarten, loten, cadeaubonnen
  • Advies, ontwerp, productie, afwerking, opslag en verzending onder 1 dak
  • Haal alles uit uw klantendatabase
  • Gerichte marketingacties met gepersonaliseerde mailings
  • Marktleider in het drukken van zegels
  • Minimaal risico op fraude en vervalsing
spaarzegels-visuelelink-lijnco Spaarzegels Lijnco is marktleider van Europa kraskaarten-lijnco-visuelelink Kraskaarten Onweerstaanbare actie luikkaartjes-thumbnail-lijnco Luikkaarten Peel-and-reveal!

Jan de Klein

Sales Director Europe

De mogelijkheden om u met een loyalty programma of actie te onderscheiden zijn eindeloos. Bel gerust als u advies nodig heeft of een vraag heeft! Ik help u graag verder.

Jan de Klein